duminică, 3 martie 2013

Oglinda (2) FROZEN UNIVERSE

Zenna... Citindu-i ultimele postări, simt cum se agată cu disperare de ceea ce crede că e "rasa umană" (apropo, cred că voia să scrie "specia umană"), își pierde încrederea în propriile-i valori și apelează la ale oricui altcuiva... Whatever, nu? Văzându-și universul învârtindu-se în jurul unui nou astru, e deprimată, revoltată și iritată... Prin urmare, se descarcă vărsându-si oful pe blog într-un mod cu totul și cu totul aiurea. Caută poezia, dar găseste doar zvâcniri anoste... Înciudată și cu limba plină de venin, ar trebui să fie foarte atentă să nu și-o muște din greșeală: n-ar mai avea timp nici să sune la 112, atât de repede i s-ar răspândi veninul...

Stau și cuget... Mare minune, nu? Minunea cugetării, asta voiam să spun... Totuși, unde o fi Zenna cea de altădată? Simpatică, prietenoasă, cu postări faine și de bun simț? De ce ViperZen e noul ei model? De ce nu se regăsește și nu-și transformă veninul în leac? Eh, cine știe? Să revin peste un an? Hmmm... N-am curaj... Mai bine stau p-acilea... Cu ochii pe voi... :P Cine urmează?

5 comentarii:

  1. Asta nu e prietena mea, Zenna. Judeci total greșit, în necunoștință de cauză.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ooo, Diana! Nici tu nu o mai recunoști? Sau vrei să-i citim împreună blogul?

    RăspundețiȘtergere
  3. Care blog, însă? Dispărut este. Semn că dragei de Zenna nu-i place cum se vede chipul ei de acum și face niște mici retușuri. Bravo ei! Diana! Ești pregătită? Urmează oglinda ta. :) Nu vei ști când.

    RăspundețiȘtergere
  4. Oups! Si Diana și-a închis blogul. "Nimic si gol" Ce vă mai place oglinda! :))

    RăspundețiȘtergere